Logo

Rustikke Blinis med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
2 bægre cremefraiche
4 æg
3 dl mælk
2 cl vodka
½ citron
½ tsk paprika
salt og peber
200 g røget laks i skiver
1 bundt grøn dild
smør til bagning

Rør hvedemel sammen med 1 bæger cremefraiche, sammenpiskede æg, 

mælk, vodka, 2 tsk citronsaft, 1 tsk fintreven citronskal og krydderier. 

Lad dejen hvile en halv times tid og bag små ikke for tynde pandekager.
Læg hele skiver eller strimler af røget laks på hver pandekage og 

klip grøn dild over. 

Rul pandekagerne sammen og server dem med cremefraiche, der 

er rørt op med lidt citronsaft, salt og hvid peber.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her