God, dansk rygeost
kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret eller
snack. Rygeost findes med forskelligt fedtindhold (1%, 5% og 45%) både med og
uden kommen. Vælg den udgave, der passer dig.
Arbejdstid: 10 min.
Ikke fryseegnet.
#
175 g rygeost
½ dl fløde, syrnet
fløde eller cremefraiche
1 bdt radiser
2 stilke bladselleri
1 bdt purløg eller 2
forårsløg salt og peber
Tilbehør:
rugbrød eller
knækbrød
Mos rygeosten og rør
den lind med fløde, syrnet fløde eller cremefraiche.
Rens radiserne og
skær dem i tynde skiver eller strimler.
Skræl
bladselleristilkene og snit dem fint.
Skyl forårsløg eller
purløg og snit dem fint.
Rør radiser,
bladselleri og purløg eller forårsløg i rygeostecremen og smag til med salt og
peber.
Server med groft
rugbrød eller knækbrød.
Se lige de gode og lette opskrifter - Årets bedste
opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin