Sæsonen for frisk
stenbiderrogn er kort, så det gælder om at nyde den, når den er der! Vi
serverer den med klatkager bagt med en rest halvtørt rugbrød.
3-4 personer. Arbejdstid:
15 min. Bagetid: 10 min.
#
Rugklatkager:
2 æg
½ dl mælk
1 bundt purløg
salt og peber
125 g revet rugbrød
15 g smør
Tilbehør:
1-2 dl cremefraiche
200 g frisk renset
stenbiderrogn
*
Pisk æggene godt
sammen med mælk, og tilsæt fintsnittet purløg, salt og peber.
Rør revet rugbrød i
dejen, og bag den som 6-8 små klatkager på en middelvarm pande med smør.
Server med
cremefraiche og stenbiderrogn.
TIPS: Rør evt.
klatkagedejen med lidt sukker i stedet for salt og peber, og uden purløg. Bag
klatkagerne, og server dem som lækkerbid med æblemos eller syltetøj.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin