Dej/Bund:
200 g hvedemel
100 g smeltet smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
evt. lidt vand
Fyld:
2 dl mosede hindbær med sukker eller hindbærmarmelade
50 g smeltet smør
50 g sukker
Reven skal og saft af ½ citron (kan undlades)
150 g mandler
Tænd ovnen på 180°C, varmluft
Saml dejen til mørdej og rul den ud, så den kan beklæde en tærteform.
Forbag den i 10 min på 180°C med alufolie langs kanten så dejen ikke glider ned (kan undlades)
Smør hindbærrene på bunden, blend mandlerne som du selv ønsker dem, og rør dem så med resten af ingredienserne, som så kommes ovenpå hindbærrene.
Bages i 30-40 min, midt i ovnen på 180°C.
Tærten kan serveres med hindbærsorbet som dessert eller som kage til kaffen med flødeskum på.