Logo

Mandeltærte med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g marcipan
3 æg
2 dl hvedemel
100 g smeltet smør
Glasur:
1 pose mandelspåner
50 g god chokolade
syltet appelsinskal
reven skal og saft af 1 appelsin

Riv marcipanen groft.
Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt marcipanen.
Pisk det let og luftigt.
Tilsæt hvedemel, smeltet fedtstof og reven appelsinskal og hæld dejen i en smurt og raspet springform.
Bages på miderste rille ved 175°C i ca 35 min.
Lad kagen køle nogle min inden du lægger den på et serveringsfad. Hæld appelsisaften over og lad den køle helt.
Læg mandlerne på en plade og rist dem i ovnen i ca 5 min.
Smelt chokoladen i vandbad.
Bred chokoladen over kagen og drys med syltet appelsinskal og ristet
mandler.
Lad kagen stå koldt så chokoladen stivner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her