Logo

Blomme-rosinmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En omgang hjemmelavet marmelade på morgenbrødet er bestemt ikke det værste man kan forstille sig. Og denne blomme-rosin marmelade er ingen undtagelse. Marmeladen ganske let at lave og smager sødt.

 

2 kg blommer
500 g sukker
500 g rosiner
3 stk Rød Melatin


Blommerne skylles, udstenes og drysses lagvis med sukkeret.
Syltetøjet bringes langsomt i kog og koges sagte 10 min.
Skoldede rosiner røres i og koges med 15 min.
Melatin og 2 spsk ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring. Marmeladen koges stærkt 2 min., skummes og fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her