Logo

Blommesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa stammer oprindeligt fra Mexico og mange kender nok tomatsalsaen, der blandt andet bruges til tacos. Her laves salsaen med blomme og kan bruges til blandt andet fugl, fisk eller kødretter.

 

10 (ikke alt for modne) blommer i små tern
1 frisk rød chilipeber finthakket
saft af ½ lime
3 tsk honning
1 lille håndfuld citronmelisse grofthakket

*

 
Rør limesaft og honning sammen.
Bland blommer, chili og citronmelisse sammen med marinaden.
Servér blommesalsaen til fx fugl, fisk eller kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her