Logo

Salat med agurker, mynte og cherrytomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne salat emmer ligefrem af "sommer". Hvis den serveres godt afkølet, fungerer den som let, forfriskende tilbehør til alle typer fisk og kød.
 
2 agurker
450 g cherrytomater
4 spsk hakket friskt mynte
2 spsk ekstra jomfru olivenolie
salt og friskkværnet sort peber
 
Fjern skrællen i strimler fra begge agurker, så de får et stribet udseende.
Skær midt igennem på langs, fjern kernerne med en tsk (eller med en melonske - den er fantastisk til det formål) og skær agurkerne over på den diagonale led i skiver i halvmåneformede stykker.
Placer agurken i et dørslag, strø med 1 tsk salt og bland det godt sammen.
Lad det dryppe af i 1 time.
Vask saltet af med koldt vand og tør agurkestykkerne godt på masser af køkkenrulle eller rene viskestykker.
Halver tomaterne og kom dem i en skål med agurkerne, mynte, olivenolie og lidt kværnet sort peber.
Rør det let sammen, dæk til og afkøl i 1 time før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her