Logo

Over-natten-brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Personer

400 g hvedemel
200 g sigtemel
5 dl vand
15 g gær
1 ½ spsk salt

Gæren udrøres i koldt vand. Halvdelen af det blandede hvedemel røres i, salt tilsættes, og resten af melet røres i. Dejen skal være meget blød og skal ikke æltes. Stilles til hævning 3-4 timer. Dejen slås ned og stilles 8-10 timer (natten over) et køligt sted, dækket af et fugtigt klæde. Dejen hældes i en form, foret med bagepapir, og stilles i en kold ovn, der stilles på 250ºC. Brødet er færdigt efter 40 minutter.
Det allerbedste resultat fås, hvis man har en form af støbejern - varmefordelingen bliver perfekt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her