Logo

Røget silde-mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4- 5 røgede sild.
100 g blødt smør
2 spsk cremefraiche 18% .
Salt, peber . Nogle dråber citronsaft.
Purløg og radiser
 
Sildene renses omhyggeligt og moses med en gaffel.
Smør og cremefraiche blandes op i, og det hele smages til med salt, peber og en anelse citronsaft, citronpeber kan også anvendes.
Der tilsættes noget finthakket purløg, og det hele hældes op i en skål, hvor det presses godt sammen og pyntes med hakkede radiser og purløg.
Stilles i køleskab nogle timer og serveres koldt med varmt ristet rugbrød.
 
Tips: både røgede foreller og røget makrel kan anvendes i stedet for røget sild.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her