Logo

Hindbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
1 madæble
Saft af ½ appelsin
6 dl letmælk
125 g kvark
250 g hindbær
 
Skær æblet over i fire dele, fjern kernehuset og skær æblet i mindre stykker.
Kog æblet og appelsinsaften til mos over svag varme i en gryde med låg
Pisk æblemosen sammen med æggeblommerne indtil blandingen er let og luftig
Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden.
Rør kvark i.
Fordel hindbærrene i suppetallerkner og hæld suppen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her