700 gr velhængt oksekød (inderlår eller filet)
Marinade:
3 løg
2 fed hvidløg
1 dl rødvin
½ dl vand
2 spsk olie
1 ½ spsk honning
Skær kødet i terninger på 1 ½ cm.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Pil hvidløgene og hak dem.
Bland løg, hvidløg, rødvin, olie honning og krydr med peber.
Læg kødet marinaden og lad det trække heri på et køligt sted 2-3 timer.
Vend af og til.
Tag kødet op af marinaden og kom det på spid.
Krydr med salt og peber.
Hæld marinaden med løg i en gryde og kog det igennem.
Skum det og lad løgene koge nogle minutter.
Smag til med salt, peber og evt. honning.
Læg spiddene 10-15 cm fra glødelag eller grill element.
Grill dem ca 6 minutter og vend dem et par gange.
Server grillspiddene med løgblandingen.
Grillstegte grønsager som squash, tomater og peberfrugter klæder grillspiddene.