280 g kyllinge inderfileter
1 bdt frisk koriander
1 spsk Xing Fu soya sauce
1 spsk Xing Fu chilisauce
saft af 1 limefrugt
1 spsk rørsukker
1 bk. mini aspargeskartofler (eller tilsvarende mængde nye kartofler)
500 g fromage frais naturel 0.5%
saft af ½ citron
1 spsk rørsukker
havsalt
friskkværnet sort peber
et par tråde safran krydderi
bredbladet persille
Kyllinge inderfileterne lægges i marinade af hakket koriander, soja, chilisauce, limesaft, salt og peber i min 30 min. inden de grilles 3-5 min. på hver side.
Kartoflerne skylles, koges og afkøles.
Fromage frais, citronsaft, rørsukker, salt, peber og safran røres sammen. Dressingen bliver mere gul og får kraftigere safransmag jo længere den står og trækker, efter at den er rørt sammen.
Kartoflerne blandes i dressingen og serveres sammen med de grillede kyllingestykker og lidt bredbladet persille.