Logo

Kartoffelrösti med jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g bagekartofler
3 spsk olie
½ finthakket rød peberfrugt
1 spsk hakket rødløg
400 g jordskokker i grove stykker
8 jomfruhummer haler flækket på langs

Rösti:
Kog kartoflerne i 15 min., pil dem og riv dem groft.
Bland lidt salt i og form 4 portionspandekager og steg dem for jævn varme på en teflonpande i 1 ½ spsk olie til de er smukt gyldne på begge sider.

Tænd ovnens grill.
Bland peberfrugt, løg, 1 ½ spsk olie og krydr med salt og peber.
Fordel halvdelen over hummerhalerne.
Bland resten af peberfrugt blandingen med jordskokkerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Stil dem under ovnens grill 4-5 min.
Vend dem og stil hummerhalerne med ind under grillen og grill yderligere 4-5 min.
Anret Rösti på 4 tallerkener med grillede hummerhaler og jordskokker omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her