Logo

Kartoffelpuré med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g stenbiderrogn
600 g kartofler
125 g smør
ca. ½ dl olivenolie
¼ dl muslingefond eller fiskefond
1 lille bundt purløg
Salt og peber
 
Skræl og kog kartoflerne, mos dem og rør 50 g Smør og olivenolien i og
smag til med slat og peber.
Kog fonden op, pisk den med smør og tilsæt det skårne purløg.
Smag til med salt og peber.
På hver tallerken lægges to æg af kartoffelpuré (Formes med en ske
dyppet i olivenolie)
I æggene laves en rille som fyldes med stenbiderrogn og saucen lægges
omkring.
Hvis De ønsker en fyldigere forret kan De supplere med et stykke stegt
fisk, fx. torsk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her