Logo

Bolsjebeder med parmesanost og ristede mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bolsjebeder med parmesanost og ristede mandler

 

Rødbeder, især de stribede bolsjebeder, ser bare flottest ud rå. Rødbedecarpaccio med parmesan og rødløg er en super simpel måde at spise rå rødbede på, som både smager sindssygt godt og samtidig ser ret flot ud på tallerkenen.

Spis den som en forret eller som tilbehør til grønsags- eller kødretter.

Tilberedningstid: 25 minutter

 

#

150 g rå bolsjebeder (stribede rødbeder)

50 g rødløg

25 g baby rødbedeblade (eller anden pæn salat)

 

Dressing

15 g olie

1 spsk lys vineddike

1 fed presset hvidløg

salt & peber

50 g parmesanost

30 g mandler

*

 

Skræl bederne og skær dem i ultratynde skiver, brug gerne et mandolinjern.

Skær rødløget i tynde ringe.

Bland dem sammen med bederne og rødbedebladene.

Pisk olien sammen med vineddike og presset hvidløg.

Krydr med salt og peber og hæld dressingen over grønsagerne.

Høvl parmesanosten og drys den på salaten.

Tørrist mandlerne på en lille pande og hæld dem oven på salaten.

 

TIPS: Rødbeder findes i røde, gule og bolsjestribede. De stribede er uimodståeligt flotte. Smagen er ikke så forskellig, men udseendet gør meget for oplevelsen af mad.

 

Kalorier: 577 kcal. Protein 27 g (18%) Kulhydrat 25 g (21%) Fedt 39 g (61%) Kostfibre 7 g

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 18.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her