600 g bagekartofler
3 spsk olie
½ finthakket rød peberfrugt
1 spsk hakket rødløg
400 g jordskokker i grove stykker
8 jomfruhummer haler flækket på langs
Rösti:
Kog kartoflerne i 15 min., pil dem og riv dem groft.
Bland lidt salt i og form 4 portionspandekager og steg dem for jævn varme på en teflonpande i 1 ½ spsk olie til de er smukt gyldne på begge sider.
Tænd ovnens grill.
Bland peberfrugt, løg, 1 ½ spsk olie og krydr med salt og peber.
Fordel halvdelen over hummerhalerne.
Bland resten af peberfrugt blandingen med jordskokkerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Stil dem under ovnens grill 4-5 min.
Vend dem og stil hummerhalerne med ind under grillen og grill yderligere 4-5 min.
Anret Rösti på 4 tallerkener med grillede hummerhaler og jordskokker omkring.