Tærtebund:
100 g hvedemel (godt 1 ½ dl)
75 g grahamsmel (1 ¼ dl)
100 g smør (eller margarine)
1 tsk salt
Fyld:
250 g hakket oksekød
1 løg
4 spsk olie
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
4 spsk majs
2 spsk koncentreret tomatpuré
salt
100 g løse ris (1 ¼ dl)
Endvidere:
3 æg
150 g reven ost
3 dl a38
1 tsk salt
Tærtebunden:
Bland de to slags hvedemel og smuldr fedtstoffet heri.
Tilsæt salt og vand og ælt hurtigt dejen sammen.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den.
Forbag bunden ca. 20 minutter ved 200°.
Fyldet:
Pil og hak løget. Varm olien og svits kød og løg heri.
Tilsæt hvidløg, peberfrugten skåret i små terninger, majs, tomatpuré og salt og lad blandingen snurre sammen ca. 10 minutter.
Kog risene løse efter anvisning på pakningen.
Bland kød og ris.
Færdiggørelse:
Hæld kød-risblandingen over den forbagte bund.
Pisk æg, reven ost, A38 og salt sammen og hæld det over kødblandingen i formen.
Sæt atter tærten i ovnen ved 200° i 35-45 minutter.
Servér madtærten med en skål salat.