Logo

Oksekødstærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødstærte 2

Grunddej:
250 g hvedemel
150 g margarine
½-1 tsk salt
2-3 spsk koldt vand eller kærnemælk
 
Fyld:
1 løg
300 g hakket oksekød
salt og peber
paprika
1 ds hakkede tomater
1 æg
1 dl fløde

Dej:
Smuldr hvedemel og margarine til en grynet masse.
Rør salt i og saml dejen med vand eller kærnemælk, som tilsættes lidt
af gangen.
Læg dejen koldt ca. 1 time.
Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Sæt formen i køleskabet 15 min.
Prik dejbunden og klem dobbelt foliestrimler om dejkanten.
Forbag 15 min. midt i ovnen ved 200°C, fjern folien og bag 5 min mere.
Nu er dejbunden kalr til at blive fyldt og bagt færdig.
Fyld:
Svits løg og kød og tilsæt krydderier.
Hak tomaterne og bland det med kødet.
Hæld/læg det i tærtebunden.
Pisk ægget med fløden og lidt salt og peber, og hæld det over fyldet.
Bag madtærten ca. 15 min. ved 210°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her