Logo

Jordbærkompot med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l jordbær
flormelis
 
Creme:
4 spsk sukker
2 æggeblommer (pasteuriserede)
2 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker med ægte vanilje
 
Skær ⅔ af bærrene i skiver.
Resten blendes og tilsættes flormelis efter smag.
Bland de skivede bær og puréen.
Creme: Pisk sukker og æggeblommer skummende med vaniljesukker.
Tilsæt piskefløde og pisk, til det får en cremet konsistens.
Serveres straks. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her