800 g oksekød
1 kg tomater
3 spsk olivenolie
1 spsk stødt spidskommen
½ tsk peber
200 g grønne oliven uden sten
4 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
4 spsk frisk, bredbladet persille, hakket
Skær kødet i ca. 3 cm store tern.
Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær tomatkødet i tern.
Varm olien op i taginen, og brun kødternene godt overalt.
Tilsæt tomaterne, og rør krydderier og oliven i.
Pil hvidløgene, og anbring de hele fed mellem kødet.
Sæt låg på, og lad retten simre i ca. 40 min.
Tag så kød og hvidløg op af taginen, og hold det varmt.
Varm tomatsaucen op, tilsæt citronsaft, og lad saucen koge noget ind.
Hæld den over kødet, og server sammen med frisk brød.