1 kg oksekød
2 løg
salt og peber
½ tsk paprika, edelsüss
¾ l kødbouillon
1 bdt. frisk koriander, hakket
½ tsk stødt safran
½ tsk stødt ingefær
500 g kvæder
6 spsk smør
100 g dadler uden sten
Skær oksekødet i mundrette tern.
Pil, og hak løgene.
Kom kødet og halvdelen af løgternene i en tagine, krydr med salt, peber og paprika og hæld bouillon ved.
Bring det i kog, og vend så koriander, safran og ingefær i.
Sæt låg på taginen, og lad det hele simre i ca. 1 time, til kødet er meget mørt.
Skræl imens kvæderne, halver dem, fjern kernehusene, og skær frugtkødet i store tern.
Brun kvæderne og resten af løgene i smørret, til de begynder at tage farve.
Kom kvæder, løg og dadler ned til kødet, når det har simret i 30 min.
Smag retten til endnu engang før serveringen.