Logo

Oksekødstagine med kvæder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødstagine med kvæder

1 kg oksekød

2 løg

salt og peber

½ tsk paprika, edelsüss

¾ l kødbouillon

1 bdt. frisk koriander, hakket

½ tsk stødt safran

½ tsk stødt ingefær

500 g kvæder

6 spsk smør

100 g dadler uden sten

 

Skær oksekødet i mundrette tern.

Pil, og hak løgene.

Kom kødet og halvdelen af løgternene i en tagine, krydr med salt, peber og paprika og hæld bouillon ved.

Bring det i kog, og vend så koriander, safran og ingefær i.

Sæt låg på taginen, og lad det hele simre i ca. 1 time, til kødet er meget mørt.

Skræl imens kvæderne, halver dem, fjern kernehusene, og skær frugtkødet i store tern.

Brun kvæderne og resten af løgene i smørret, til de begynder at tage farve.

Kom kvæder, løg og dadler ned til kødet, når det har simret i 30 min.

Smag retten til endnu engang før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her