Logo

Ålesuppe fra smålandshavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg små ål
2 gulerødder
4 porrer
250 g svesker
500 g faste æbler
2 liter kraftig bouilllon (fisk)
2 spsk eddike
2 spsk sukker
salt og peber
melboller
 
Svesker udblødes nogle timer.
Ålene flås og skæres i mindre stykker.
Grønsagerne renses og skæres i skiver, koges med i den kraftige suppe 10
min, før ål, svesker og kvarte æbler kommes ved.

Koges 6-7 min mere og smages til med salt, peber, eddike og sukker.
Melboller varmes i suppen.  
 
Egnsret 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her