Logo

Gullaschsuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksekød
300 g svinekød
300 g løg
2 spsk mild paprika
2 spsk tomatpure
1 knsp. cayennepeber
salt
       
Skær kødet ud i småstykker og kom det i den gennemfugtede stegeso.
Riv løget eller kom det i en blender med lidt vand.
Bland krydderierne og løget med 1 ½ l. vand og hæld det over kødet.
Kog suppen ca. 1 ½ time ved 220ºC.
Smag suppen til og giv surbrødsflûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her