8-10 rødspættefileter
8-10 mellemstore tomater
2 æggehvider
1 dl piskefløde
25 g frosne rejer
250 g frossen spinat
paprika
2 citroner
reven ost
dild
Skyl og tør rødspættefileterne og rul dem sammen.
Hold dem fast med kødpind eller en tandstik.
Kom den optøede spinat i bunden ad den gennemfugtede stegeso.
Flå tomaterne og løg dem på.
Anvendes der dåsetomater, skal væden ikke kommes i gryden.
Drys salt, peber og paprika på.
Anbring filetrullerne ovenpå og lad retten stå under låg ved 250ºC i ca.
25 minutter, til fisken er næsten mør.
Pisk hviderne og fløden stiv og bland det forsigtigt sammen med salt,
peber og paprika.
Hæld det over fisken og lad retten stå endnu ca. 10 minutter under låg.
Drys lige inden anretningen reven ost og fintklippet dild på.
Rejerne drysses over, og citronbåde anrettes sammen med fisken.