Logo

Fisk med sherrygrønsager / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sandart filet
250 g rejer
salt og peber
4 spsk citronsaft
2 stængler bladselleri
2 små squash
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
100 g shiitake-svampe
5 spsk planteolie
3 spsk sherry
1 spsk Maizena
1 tsk karry
1 knsp st. ingefær
1 knsp koriander
3 spsk soyasauce
1 dl fiskefond

Skær fiskefileterne i mundrette stykker.

Drys fisk og rejer med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Rens og skyl grønsagerne.

Skær alt i skiver, strimler eller små tern.
Opvarm olien i wokken, så den bliver rigtig varm.

Steg fisk og rejer over det hele ved kraftig varme i 3 minutter.

Tag dem op, dæk dem til og hold dem varme.
Svits grønsagerne i wokken i 6-8 minutter; der skal stadig være bid i dem. Hæld sherry på.
Bland Maizena med krydderierne og rør det til en jævn blanding med soyasauce og fond.

Hæld blandingen over grønsagerne og lad det simre i 3 minutter.
Bland fisk og rejer med grønsagerne og varm alt igennem et øjeblik.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her