Alt godt fra havet - Spis noget godt i aften
Remoulade:
½ løg
1 syltet agurk
¼ bundt purløg
100 g kvark
2 spsk cremefraiche
2 spsk mager yoghurt naturel
2 tsk æbleeddike
1 tsk middelstærk sennep
havsalt, peber
Fisk:
600 g rødfisk, filet
2 citroner
havsalt, peber
2 spsk solsikkeolie
*
A. Hak løg og agurk fint, snit purløgen.
Bland det med de øvrige ingredienser.
B. Skyl fisken og dryp saften fra 1 citron over. Krydr med salt og peber.
Varm olien op på en pande og steg fisken på begge sider i 5 min., til den er gyldenbrun.
Skær den anden citron i otte dele.
Anret fisken med citron og remoulade.
C. Serveres med groft brød eller ris.
Pr portion 1264/302 kJ/kcal. 37 g. protein. 14 g fedt. 6 g kulhydrat. 0 g fibre.