250 g sandart filet
250 g rejer
salt og peber
4 spsk citronsaft
2 stængler bladselleri
2 små squash
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
100 g shiitake-svampe
5 spsk planteolie
3 spsk sherry
1 spsk Maizena
1 tsk karry
1 knsp st. ingefær
1 knsp koriander
3 spsk soyasauce
1 dl fiskefond
Skær fiskefileterne i mundrette stykker.
Drys fisk og rejer med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Rens og skyl grønsagerne.
Skær alt i skiver, strimler eller små tern.
Opvarm olien i wokken, så den bliver rigtig varm.
Steg fisk og rejer over det hele ved kraftig varme i 3 minutter.
Tag dem op, dæk dem til og hold dem varme.
Svits grønsagerne i wokken i 6-8 minutter; der skal stadig være bid i dem. Hæld sherry på.
Bland Maizena med krydderierne og rør det til en jævn blanding med soyasauce og fond.
Hæld blandingen over grønsagerne og lad det simre i 3 minutter.
Bland fisk og rejer med grønsagerne og varm alt igennem et øjeblik.