Logo

Indbagt kylling med fars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk poulard

Sauce:
¼ liter piskefløde
margarine
2 spsk sherry eller cognac
hvedemel

Fars:
500 g flæskefars
1 stk lille løg
2 spsk hvedemel
salt
peber
1 stk æg
1 ½ dl mælk

1 bakke champignon
½ pakke frossen butterdej

Poularden koges mør. Afkøles "plukkes i pæne stykker".
Farsen røres ikke for fast. Saucen bages op:
Margarine smeltes, heri kommes melet. Der spædes op med fløde, sherry og evt. bouillon fra kyllingen, til det er en god tyk sauce. Et ovnfast fad smøres. Der lægges et lag fars, et lag kylling, et lag rensede delte champignon, et lag fars og øverst dækkes fadet, med udrullede plader af butterdej, der pensles med et sammenpisket æg.
Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 45-60 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her