4 plader frossen butterdej
4 kyllingefilet
salt, peber
½ spsk olie
75 g blåskimmelost
1 fed hakket hvidløg
æg til pensling
Sauce:
2 dl hønsebouillon
2 tsk saucemel
1 tsk soyasauce
½ dl portvin
Tilbehør:
1-2 porrer
250 g champignoner
½ spsk olie
Tø butterdejen op.
Drys kyllingefileterne med salt og peber og brun dem ved middelstærk varme i olie 5 min. på hver side.
Lad dem varme i olien 5 min. på hver side.
Lad dem køle lidt af på en tallerken.
Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse.
Bland osten med hvidløg.
Skær et snit i hver filet og fyld dem med osteblandingen.
Læg 1 filet på hvert stykke butterdej og kom resten af osteblandingen over. Pensl dejkanterne med æg.
Fold butterdejen om kødet og pres kanterne godt til.
Læg dem på bageplade med sammenføjningerne nedad.
Bag pakkerne ca. 15 min. ved 225ºC.
Sauce: Pisk bouillon og saucemel sammen i en gryde og bring det i kog. Tilsæt soya og smag til med portvin.
Snit porrerne i 4-5 cm lange, smalle strimler, skær svampene i skiver. Svits de to slags grønsager på en stor pande i olien ved god varme, til de er møre.
Foruden grønsagerne kan du servere kartofler eller ris til pakkerne.