Logo

Indbagt kyllingebrystfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebrystfileter
6 skiver landskinke
4 plader butterdej
200 g champignon
200 g friskost
frisk purløg
salt og peber
 
Rul butterdejspladerne ud og skær dem i fire stykker.
Skær en stor lomme i hver kyllingebrystfilet.
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Svits dem i lidt smør og krydr med salt og peber.
Rør champignongerne sammen med friskosten, samt purløg og fyld cremen i lommerne på kyllingebrystfileterne.
Pak dem ind i landskinke, så lommerne holdes lukket og dernæst i butterdej. Bag pakkerne 25-30 min. ved 220°C.
Server evt. med salat eller dampede grønsager

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her