Logo

Indbagt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yufkadej af:
250 gram hvedemel
¼ pakke gær
½ tsk salt
1 ½ dl lunken vand
2 spsk olie
 
Kyllingefyld af:
1 kylling
3 løg
2 tomater
1 spsk smør
salt og peber
50 gram smeltet smør
 
Dejen æltes sammen og hæver en time.
Den deles i seksten boller, der klappes flade og vendes i hvedemel.
Hver bolle rulles ud til en rund plade på ca. 12 cm.
Det er en fordel at rulle pladerne ud i flere omgange, dvs. først rulles
den ud til ca. 8 cm., lad den så hvile lidt og rul den så fuldt ud.
Brug meget hvedemel under udrulningen.
Kyllingen koges mør og kødet pilles fra skroget.
Skær kødet i mindre stykker.
Løg og tomater snittes og steges 10 minutter i smør.
Tilsæt nu kyllingekødet.
Dejpladerne pensles med smør og lægges sammen to og to.
Fyldet lægges i midten og siderne foldes ind over til en lille pakke.
Pensl pakkerne med smeltet smør og bag den 20 min. i ovnen ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her