Yufkadej af:
250 gram hvedemel
¼ pakke gær
½ tsk salt
1 ½ dl lunken vand
2 spsk olie
Kyllingefyld af:
1 kylling
3 løg
2 tomater
1 spsk smør
salt og peber
50 gram smeltet smør
Dejen æltes sammen og hæver en time.
Den deles i seksten boller, der klappes flade og vendes i hvedemel.
Hver bolle rulles ud til en rund plade på ca. 12 cm.
Det er en fordel at rulle pladerne ud i flere omgange, dvs. først rulles
den ud til ca. 8 cm., lad den så hvile lidt og rul den så fuldt ud.
Brug meget hvedemel under udrulningen.
Kyllingen koges mør og kødet pilles fra skroget.
Skær kødet i mindre stykker.
Løg og tomater snittes og steges 10 minutter i smør.
Tilsæt nu kyllingekødet.
Dejpladerne pensles med smør og lægges sammen to og to.
Fyldet lægges i midten og siderne foldes ind over til en lille pakke.
Pensl pakkerne med smeltet smør og bag den 20 min. i ovnen ved 200ºC.