8 kyllinge-lår
3 spsk hvedemel
salt
olie til fritture
2 ½ cm fint hakket ingefær
2 spsk honning
2 tsk Maizena
2 ½ dl vand
1 spsk kinesisk chili sauce
1 dl citron saft
1 spsk soya sauce
4 forårsløg
Kyllinge- lårene paneres med hvedemel og salt og steges i olie ca. 5 min. indtil gyldenbrune; tages op og lægges til side.
Olien hældes ud og erstattes med ny olie : tilsæt og sauté ingefær i ca. 1 min., tilsæt honning som smeltes, hvorefter tilsættes en forberedt blanding af Maizena, vand, chili sauce, citron saft og soya sauce. Rør grundigt indtil blandingen jævnes.
Kyllinge-lårene tilsættes atter og simrer i saucen i ca. 3 min.
Retten drysses med diagonalt skåret forårsløg inden servering.
Serveres med ris.