Logo

Kål i vin med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvidkål eller spidskål
1 løg
1 æble
25 g smør
2 dl tør hvidvin
2 dl hønsebouillon
2 tsk rosmarin
salt og peber
150 g bacon
kalkunfilet eller schnitzel (280-300 g)

Fjern de yderste blade af hvidkålen, snit kålen fint og skyl den.
Hak løget, skræl æblet og riv det groft.
Kål, løg og æble svitses i smørret i 2 min.
Hvidvin, bouillon, rosmarin, salt og peber tilsættes og retten simre ved svag varme i ½ time.
Skær kalkunkødet i tern og steg det på en panden sammen med bacon. Bacon skal være sprød og kalkunkødet gennemstegt.
Vend kødet i kålen og server retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her