Logo

Køkkenskriverens grønsagsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g kaninsmåkød
olie til stegning
¼ selleri
3-4 gulerødder
1 grøn peber
3-4 kartofler
3 tomater
2 ½ dl vand
salt og peber
Kikoman eller kinesisk soya
1. bundt persille

Kødet skæres i små terninger og brunes i varm olie, vær ikke for fedtet med olien. Selleri, gulerødder og kartofler snittes fint og kommes i gryden, sammen med krydderierne og vand.
Gryden står nu over jævn varme i ca. 45 min.
Tomaterne skæres i kvarte og tilsættes 10 minutter før den er færdig.
Gryderetten smages til og jævnes let.
Serveres i fad drysset med finthakket persille.
Hertil serveres lune flûtes eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her