Kage
¼ ltr. mælk
8 spsk olie
50 g gær
80 g sukker
10 g vaniljesukker
reven skal af 1 citron
1 knsp salt
2 æg str. M
700 g hvedemel
Fyld:
200 g reven marcipan
10 g vaniljesukker
5 spsk mælk
50 g knuste makroner
Pensling: 1 æg
Pynt:
150 g flormelis
lidt vand
1 pose mandelsplitter
1 pose røde cocktailbær
Lun mælken. Kom olien i og udrør gæren heri. Tilsæt sukker, vaniljesukker, citronskal, salt og æggene. Til sidst hvedemelet. Ælt det hele godt sammen og sæt dejen lunt og tildækket i 30 min. Rør imens alle ingredienserne til fyldet sammen. Slå dejen ned og rul den rul. Smør fyldet på og rul det ind i dejen. Form dejen som en ring. Lad den efterhæve i 20 min. Klip derefter med en saks takker hele vejen rundt.Pensl kransen med sammenpisket æg. Bag kransen ved 180ºC i ca. 20 min. Afkøl kransen og pensl den med glasuren drys mandelsplitter og sæt cocktailbærrene på hele vejen rundt.