Logo

Speltbrød i kurv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk

1 ½ dl koldt vand
2 ½ dl gammeldags kærnemælk
10 g gær
1 ½ tsk salt
550-600 g sigtet spelthvedemel

Rør vand, kærnemælk, gær og halvdelen af melet til en glat blanding. Tilsæt salt og resten af melet til en blød, men ikke klistret dej og ælt den godt.
Drys en brødkurv med hvedemel.

Form dejen til et rundt brød og læg den i kurven.
Læg en omvendt skål over og sæt hele arrangementet i køleskab 4-6 timer.
Vend forsigtigt brødet ud på bageplade med bagepapir.
Sæt det nederst i en 220º forvarmet ovn.
Bages 25-30 min. Afkøles på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her