Logo

Kyllingebryst, ovnstegt og sprødt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Store bryster - fra sunde kyllinger, der skal være sprøde og ... ja, du ved nok....

1 dl rasp
2 spsk reven parmesan
2 tsk citroner
1 tsk paprika
½ tsk salt
3 spsk citronsaft
1 spsk vand
4 kyllingebryster
(oliven)olie

ovnfast fad

 

A. Forvarm ovnen til 190°C.
Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav skål.

I en anden, tilsvarende skål blandes citronsaft og vand.

B. Smør et ovnfast fad med olie.

Dyp kyllingebrysterne i skålen med citronvand og herefter i krydderiblandingen (sørg for at hele brystet er dækket af blandingen) og læg dem i fadet.

Dryp 1 spsk olie over brysterne (kyllinge-).

C. Steg brysterne i ovnen i mindst 25 min. eller til de er færdigstegt.

Servér straks med groft brød og grøn salat

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her