Spis noget let i aften
8 skiver rugbrød
4 æg
4 spsk let- eller minimælk
havsalt og friskkværnet peber
2 spsk solsikkeolie
2 bundter radiser
400 g champignon
1 hovedsalat
250 g kvark
1 tsk tomatpuré
6 spsk let- eller minimælk
1 spsk solsikkeolie
1 spsk æbleeddike
*
A. Skær brødet i tern.
Pisk æg og 4 spsk mælk og krydr med salt og peber.
Varm 2 spsk olie op, vend brødternene i æggeblandingen og steg dem gyldenbrune i olien.
B. Skyl radiser, champignoner og salat og skær det hele i små stykker.
C. Rør kvark med tomatpuré, 6 spsk mælk, olie og eddike til en salatdressing og smag den til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Per Portion 1722/411 kJ/kcal. 25 g protein. 17 g fedt. 37 g kulhydrat. 10 g fibre