Logo

Champignon, bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En dejlig ret, hvor champignoner bages i ovn me hvidløg, kogt skinke og skalotteløg. Retten kan bruges som tilbehør til kødretter eller så for sig selv som hovedret eller til frokost.

 

12 store champignoner
1 spsk smør
2 fed hvidløg
1 skalotteløg
100 g kogt skinke
2 spsk rasp
12 basilikumblade
saft af ½ citron
6 spsk olivenolie

Hvidløg og skalotteløg hakket fint, skinken hakkes groft.
Rens champignonerne og skær stokkene fra. hak stokken fint og damp dem i smør.
Hæld skalotteløg og hvidløg ved.
Tilsæt rasp, salt, og friskkværnet peber samt den hakkede skinke tilsættes.
Basilikumbladende fintsnittes og kommes i.
Sæt champignonerne med åbningen opad i en gratinform og fyld med farsen.
Citronsaft og olivenolie blandes og hældes over.
Bag champignonerne i en forvarmet ovn på midterste rille ved 225°C i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 16.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her