Logo

Fasaner i flødesauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fasaner (a 800 g )
salt og peber
50 g smør
2 ½ dl hønsebouillon
2 ½ dl piskefløde
jævning
ribsgele

Gnid de istandgjorte fasaner med salt og peber.
Brun dem i smørret på alle sider i en stor stegegryde.
Skru ned for varmen og tilsæt halvdelen af bouillonen og fløden.
Lad fasanerne småsimre i ca. 50 minutter.
Tag dem op og dæk dem med folie.
Hæld resten af bouillonen og fløden i gryden og kog op og jævn til sauce.
Smag til med ribsgele, salt og peber.
Server med aspargeskartofler og Waldorfsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her