150 g hvedemel
100 g margarine
50 g flormelis
½ sammenpisket æg
Fyld:
100 g marcipan
60 g sukker
1 æggehvide
Smuldr margarinen i melet.
Bland flormelis i og saml dejen hurtigt med ægget.
Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Arbejd marcipanen og sukker sammen med hviden til en blød masse.
Rul den ud i en pølse med lidt flormelis og del den i 15-20 stykker.
Rul dem til kugler.
Rul linsedejen ud på et melet bord i 3 mm tykkelse og udstik dem i små
runde bunde på ca. 4-5 cm i diameter.
Læg en marcipankugle på hver bund og tryk linsedejen op med 3 fingre som en trekantet hat.
Sæt på plade med bagepapir.
Bag ved 225ºC i 6-8 min.
De skal være lysebrune på "hatteskyggen".
De afkølede kagers bund dyppes i smeltet chokolade.