Logo

Marcipanhatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 20 stk

Linsedej
150 g hvedemel
100 g margarine
50 g flormelis
½ sammenpisket æg

Fyld:
100 g marcipan
60 g sukker
1 æggehvide

Smuldr margarinen i melet. Bland flormelis i og saml dejen hurtigt med ægget.
Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Arbejd marcipan og sukker sammen med hviden til en blød masse. Rul den ud i en pølse med lidt flormelis og del den i 15-20 stykker. Rul dem til kugler.
Rul linsedejen ud på et melet bord i 3 mm tykkelse og udstik den i små runde bunde på ca. 4-5 cm i diameter.
Læg en marcipan kugle på hver bund og tryk linsedejen op med 3 fingre som en trekantet hat. Sæt på plade med bagepapir.
Bag ved ca. 225ºC i 6-8 min. De skal være lysebrune på »hatteskyggen«. Afkøl på bagerist.

Tips:
Kagernes bund dyppes i smeltet chokolade, eller de kan sprøjtes med æggehvideglasur.
Fryseegnet.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her