2 æg
½ dl sukker
31/2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
1 dl mælk
2 spsk smør eller margarine
evt. sukker til garnering
Pisk æg og sukker luftigt.
Bland hvedemel, bagepulver og kardemomme i en skål.
Rør melblandingen i æggedejen og tilsæt mælken.
Smør panden med lidt af fedtstoffet og varm den.
Hæld lidt dej i og bag bollerne over svag varme.
Vend dem når de har fået fin farve.
Smør panden let mellem hver bagning og læg de færdige boller oven på
hinanden på en tallerken.
Læg et låg over så de holder sig varme.
Server bollerne lunkne, evt. med lidt sukker drysset over.
Tips: Som variation kan du forsigtigt trykke nogle tynde appelsinskiver
ned i hver bollem, inden dejen er stivnet helt og krydr evt. også med
lidt kanel.
Rosiner og hakkede mandler er også gode at blande i bollerne.