Logo

Marcipanhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g marcipan
150 g sukker
1 æggehvide
ca 100 g flormelis til udrulning.
Pynt:
100 g flormelis
saft af 1 citron.

Ælt marcipanen sammen med sukker og æggehvide.
Dejen tilsættes lidt flormelis.
Stil dejen koldt en halv time.
Rul dejen ud på et bord drysset med flormelis til ½ cm tykkelse.
Udstik dejen til 25 hjerter med en lille hjerteudstikker.
Læg hjerterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 200ºC i 5-6 min.
Afkøl hjerterne på en bagerist.
Rør en glasur af flormelis og citronsaft og pynt hjerterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her