Logo

Champignon- og løgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g skalotteløg eller små løg
15 g smør eller margarine
4 dl grønsags- eller tomatjuice
250 g champignon
1 spsk sød chilisauce
½ tsk edelsüss paprika
Salt, peber
1-2 spsk persille
 
Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af løgenes størrelse. Svits løgene 3-4 min. på panden i fedtstoffet.
Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 min. under låg.
Rens champignon og skær dem i kvarte.
Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika.
Lad saucen småkoge ca. 10 min. under låg.
Smag til med salt og peber.
Drys saucen med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her