Logo

Sesampandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 æg
sesamfrø
olie
salt
peber

Hele æg piskes sammen og krydres med salt og peber, sesamfrø og krydderurter.
En pande varmes op med lidt olie og tilsættes lidt æggemasse så det lige dækker bunden.
De skal være meget tynde.
Når sesampandekagerne er stivnet og gyldne på den ene side tages de af.

Tips: Passer godt til fisketatar.
Rulles om tataren og pyntes med dild eller persille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her