2 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
2 dl mælk
1 dl vand
2 æg
½ tsk urtesalt
olivenolie til stegning
Fyld:
2 løg
2 fed hvidløg
½ aubergine
½ squash
4 tomater
olivenolie
timian
½ spsk friskhakket mynte
1 spsk friskhakket basilikum
1 dl vand
1 spsk citronsaft
salt
peber
100 g revet ost
parmesanost
Fyld:
Grønsagerne skylles.
Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med havsalt og udvandes i ca. 15 min.
Duppes tørre med køkkenrulle.
Aubergine og squash skæres i mindre tern
Løgene pilles og hakkes fint
Tomaterne skæres i både
Løg og hvidløg klares i olivenolie i ca. 2 min.
Aubergine, squash og tomater tilsættes og svitses med ca. 2 min.
Vand, mynte, timian og basilikum tilsættes og koger for svag varme i ca. 10 min. under låg.
Smages til med salt, peber og citronsaft.
Pandekager:
Ovnen forvarmes til 200°C
Æg, hvedemel, væde og salt piskes sammen.
Kom lidt olie på en varm pande.
Tilsæt ca. 1 dl af dejen og drej panden, så dejen bliver fordelt.
Bages så pandekagen er lysebrun og vendes.
Fyldet fordeles på pandekagen og rulles sammen.
Lægges i et smurt ovnfast fad, drysses med revet ost og parmesanost.
Bages i ca. 15 min. til osten er gylden.