til 12 personer:
1 portion vanilje-parfait (se opskrift: Grundopskrift på Vanille-parfait)
2 dl pure af friske passionsfrugter
sauce af:
1 dl vand
50 g melis
½ dl pure af passionsfrugter
1 tsk Maizena
tilbehør: melonskiver kransekage eller bisquit
Fremstil en portion vaniljeparfait, men vent med at komme flødeskum i. Kør de friske passionsfrugter til pure i blenderen eller gnid dem igennem en trådsigte. Rør denne pure i parfaitblandingen. Vend såflødeskummet forsigtig i. Fyld blandingen i den ønskede form og stil den i fryseren.
Mens isen fryser kan De evt. lave saucen. Kom vand, melis og pure af passionsfrugter i en lille kasserolle. Varm det op til kogepunktet. Rør Maizena ud i lidt koldt vand. Det skal have en lind konsistens. Pisk det i den kogende sauce. Tag saucen fra varmen og lad den køle af.
Anret isen enten i skiver eller som kugler på portionsasietter eller i portionsglas. Dekorer evt. hver portion med en lille skive melon og overhæld hver anretning med lidt kold sauce af passionsfrugter.
Server et lille stykke kransekage eller bisquit til.