Logo

Magdalenatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 æggehvider
2 ½ dl sukker

Fyld:
100 g smør
100 g god mørk chokolade
2 tsk kaffepulver
¾ dl sukker
2 æggeblommer
½ dl madeira

Garnering:
3 dl piskefløde
½ dl ristede mandelflager

Beklæd en form til lagkagebunde med smurt bagepapir.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i skummet.
Bred ⅓ del af dejen ud i formen og bag den ved 150°C på
nederste rille i ca 25 min, så bundene bliver sprøde og får farve.
Gentag dette 2 gange, så du får i alt 3 marengsbunde.
Kom fedtstofffet i en skål og stil den i vandbad i en kasserolle.
Kom chokoladen i i mindre stykker og varm den, til den smelter.
Tag skålen op ad vandet og rør rundt, så blandingen køler.
Tilsæt kaffepulver, sukker, æggeblommer og madeira.
Rør massen jævn og glat og lad den blive helt kold.
Bred chokoladecremen på to af bundene.
Læg dem sammen og dæk med den tredje bund.
Pisk fløden til skum bred det over tærten og drys med ristede mandelflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her